Kedves Látogató!

Bemutatkozó anyagunk elolvasását követően kérem, tekintse át referencia-anyagunkat. Ön így megteszi az első lépést afelé, hogy jobban megismerje cégünket.

Magyarországon a családi vállalkozások a kész-házak építésében még ritkák, de ez az Európai Unióban már hagyomány.

A családi tradíció, amely garantálja az összefogást és a 100 %-os alkalmazkodást az Ön igényeihez. A mi csapatunk Kecskeméten, a partnervállalatunk Ausztriában, szívesen foglalkozik az Ön elképzeléseinek megvalósításával.

A "saját fészek" építése sok család álma. Ezeket az álmokat mi megvalósítjuk Önnek. Egy családi házzal olyan alapot teremt, mellyel több szabadságot, jobb életminőséget, biztonságot és kényelmet nyújt az egész családnak.

Mint készház-gyártó és építő vállalat több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. A legjobb minőség biztosítása az elsődleges szempont számunkra.

Egy nagy volumenű beruházás volt a feltétele annak, hogy ma a legmodernebb technológiával tudjuk előállítani a házainkat.

Az utóbbi évek sikereit sok elégedett háztulajdonos is bizonyítja. Ez motivál minket minden nap újra és újra, hogy lépést tartsunk a jövővel. 30 éves tapasztalatunkkal évente több száz házat építünk Ausztriában és Magyarországon.

Liapo. Minőség, melyre építhet!